Corona beleid

01-04-2020 - Nieuws - Paul Polders

Aangepast beleid Corona virus: Kan ik naar de praktijk komen?

Onze praktijk is nog open. De behandelruimtes zijn 35 m2 en iedere verdieping heeft een eigen wachtruimte, dus wij kunnen de voorgeschreven afstand continu handhaven. Bij risico patiënten kiezen wij er voor de behandeling uit te stellen of via de telefoon plaats te laten vinden.

Wij vragen alle patiënten die naar de praktijk komen een eigen schoon badlaken mee te nemen. Voor iedereen die naar de praktijk komt geldt het volgende: Als je geen klachten hebt van verkoudheid, hoesten of koorts, kun je gewoon komen. Mocht je toch liever de behandeling niet door laten gaan, laat het ons dan tijdig (24 uur van tevoren) weten. Voor elk gezinslid geldt hetzelfde advies. Wanneer 1 van de gezinsleden wel besmet is of in de testfase zit, dan dienen alle gezinsleden uit voorzorg thuis te blijven.

Wij hanteren extra voorzorgsmaatregelen, zoals het regelmatig handen wassen, Daarnaast worden de klinken van de deuren meerdere keren per dag schoongemaakt, net als de behandeltafel, oefenmateriaal en stoel waar je behandeld wordt. Blijk je bij aanvang van de behandeling klachten te hebben zoals hoesten of verkoudheid, of tijdens de behandeling ziek te worden, dan word je naar huis gestuurd. Dit doen wij in het belang van jezelf, maar ook van alle cliënten en medewerkers.

Wij houden de adviezen van het RIVM, de GGD en onze eigen beroepsgroep nauwlettend in de gaten. Bij wijzigingen in het beleid houden we iedereen verder op de hoogte.

Vooralsnog gaan dus alle behandelingen gewoon door, en is iedereen van harte welkom bij Oefentherapeuten Delft. Wij rekenen op ieders begrip en medewerking.